Christelijke begrafenisonderneming PH van der Leer

Site name

Nadenken over uw laatste wensen

Nadenken over uw laatste wensen is verstandig, moeilijk en soms ook bijzonder confronterend. Toch kan het u veel rust geven en helpt u door het invullen van een wilsbeschikking uw nabestaanden. Met het zorgvuldig kenbaar maken van uw laatste wensen biedt u hen namelijk handvatten, die ze kunnen doorgeven aan de begrafenisondernemer, en bent u ervan verzekerd dat uw begrafenis verloopt zoals u dat graag gewenst had. Daarom biedt Christelijke Begrafenisonderneming P.H. van de Leer u een gratis wilsbeschikking ‘Mijn laatste wensen’ aan. In dit boekje kunt u eenvoudig beschrijven hoe de begrafenis verzorgd moet worden en welke voorkeuren hierin voor u belangrijk zijn.

Wilsbeschikking ‘Laatste wensen’ aanvragen of downloaden
Wilt u het ‘laatste-wensen-boekje’ aanvragen? Vul dan hieronder uw gegevens in en klik aan op welke wijze u het boekje wilt ontvangen. Wanneer u kiest voor ‘digitaal’ mailen we het boekje. Wanneer u kiest voor ‘per post’, sturen wij de wilsbeschikking kosteloos naar u toe. Mocht u hulp nodig hebben bij het invullen van het boekje of vragen hebben: neem gerust contact op! Wij staan u graag terzijde bij het zorgvuldig invullen van uw wilsbeschikking.

Als de laatste wensen bekend zijn, geeft dat nabestaanden heel veel rust. Zeker in zo’n ingrijpende periode is het belangrijk dat er ruimte is voor emotie en verdriet en dat zoveel mogelijk keuzes al duidelijk zijn.

Peter van der Leer