Christelijke begrafenisonderneming PH van der Leer

Site name

Persoonlijke en eenvoudige grafstenen

Enkele weken na de begrafenis wordt een grafmonument of grafsteen geplaatst op het graf van uw dierbare. Na de rouwweek kunt u hier als nabestaanden dan ook - in samenspraak met ons - in alle rust over nadenken. Graag helpen wij u in de afweging voor het type steen, de in te graveren tekst en eventuele andere wensen. Wellicht heeft uw dierbare zelf wensen aangegeven in de wilsbeschikking ‘Mijn laatste wensen’ en kunt u deze aan ons doorgeven. Wij staan in nauw contact met verschillende steenhouwers, waar u eventueel een afspraak kunt maken om in een toonruimte te gaan kijken. Zij hebben jarenlange ervaring in het uitwerken en vormgeven van een persoonlijk idee of ontwerp.

Verschillende grafstenen
De kosten van grafstenen variëren heel sterk: afhankelijk van de grootte, het materiaal en eventuele unieke aanpassingen. Graag voorzien wij u van persoonlijk advies en deskundige informatie over de mogelijkheden voor een grafmonument. Zodat de herinnering aan uw dierbare op een waardige manier wordt weergegeven.

Wilt u meer informatie over een grafsteen of grafmonument? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag bij.

Gratis brochure grafmonumenten

Als handreiking in uw eerste oriëntatie hebben we een brochure uitgegeven met grafmonumenten die regelmatig gekozen worden. Klik hieronder om deze brochure online te bekijken.